Erik Dahlberg 5

12 unika och moderna lägenheter i Kristianstads innerstad
Mitt på torget i Kristianstad, kvarteret Erik Dahlberg, pågår just nu förvandlingen av tomma kontorsytor till 12 unika och moderna lägenheter. Inflyttning beräknas ske augusti/september 2021 och vi tar gärna emot din intresseanmälan.

Kvarteret Erik Dahlberg 5 uppfördes 1879 och bestod ursprungligen utav lägenheter med har sedan dess gjorts om till kontorslokaler. De senaste åren har dock kontorsytorna på plan 2 och 3 stått tomma varvid Bröderna Persson tog över fastigheten med en vision att utnyttja detta exceptionella centrumläge med att tillskapa moderna och unika bostäder för att stärka och värna om innerstaden och centrumutvecklingen.

Totalt tillskapas 12 lägenheter med fördelningen 7 lägenheter på plan 2 och 5 lägenheter på plan 3. Flertalet lägenheter har fönster ut över Lilla Torg och den största lägenheten har en stor balkong ut över innergården. På innegården finns avfallsrum samt flertalet cykelparkeringar. Givetvis kommer fastigheten efter renovering uppfylla kraven vad gäller tillgänglighet och därmed utrustas med hiss. Standarden är genomgående hög med parkettgolv i kök, vardagsrum och sovrum. Badrummen är utrustade med kakel på väggarna, duschväggar samt tvättmaskin och torktumlare. I köken erbjuds energieffektiva vitvaror däribland induktionshäll samt ugn med varmluftsfunktion. Förråd erbjuds i lägenheten alternativt på samma våningsplan. Planerad inflyttning är augusti/september 2021 och det går bra att redan nu göra en intresseanmälan.

Skicka i så fall ett meddelande till oss, kontaktuppgifter hittar du här. Skriv även vilken lägenhet du är intresserad av.

Plan 2

Plan 3

Läs mer om något av våra andra projekt

Nya Udden

Nya Udden är ett stadsutvecklingsprojekt som sammanlagt omfattar cirka 1400 bostäder varav hälften ligger inom Bröderna Perssons fastigheter. Udden är ett fantastiskt område med stor potential där vi vill skapa en ny stadsdel med ett brett utbud av bostäder i olika storlekar och blandade upplåtelseformer i direkt närhet till vatten, grönska och inte minst centrala Kristianstad med alla tänkbara former av service.

Rivningsarbetena i området kommer att starta tidigast under hösten 2022.

Ljungdahlshuset

Ljungdahlshuset är ett industri- och kontorshotell beläget på Emmabodavägen i Nybro kommun. Bebyggelsen består utav stora sammanbyggda byggnader i 1–3 plan med en total yta om 38 500 kvadratmeter. Bröderna Persson har för avsikt att göra Ljungdahlshuset till en samlingsplats för såväl små som stora företag med behov utav kontor i kombination med lager och produktion, men även för de som enbart söker moderna kontorslokaler.

Tel: 044-21 59 10
Måndag-Torsdag 10-12 & 13-15
Fredag 10-12
Kontoret tar endast emot bokade besök

Felanmälan: 0709-789 111

Mail: info@brpersson.com

Byggnads AB Bröderna Persson

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta