Ljungdahlshuset

Ett industri- och kontorshotell i Nybro Kommun
Ljungdahlshuset är ett industri- och kontorshotell beläget på Emmabodavägen i Nybro kommun. Bebyggelsen består utav stora sammanbyggda byggnader i 1–3 plan med en total yta om 38 500 kvadratmeter. Bröderna Persson har för avsikt att göra Ljungdahlshuset till en samlingsplats för såväl små som stora företag med behov utav kontor i kombination med lager och produktion, men även för de som enbart söker moderna kontorslokaler.

Ljungdahlshuset är ett industri- och kontorshotell beläget på Emmabodavägen i Nybro kommun. Fastigheten ägdes tidigare utav Bong som hade en del utav deras kuvertproduktion där. Bebyggelsen består utav stora sammanbyggda byggnader i 1–3 plan med en total yta om 38 500 kvadratmeter. Till största del är ytorna anpassade för produktion och lager men inrymmer även en del med 3 våningar kontorsytor.

Bröderna Persson förvärvade fastigheten 2017 och i takt med att Bong avyttrar sin verksamhet sker en förändring i fastigheten där nya aktörer skapar liv i denna stora byggnad. Bröderna Persson har för avsikt att göra Ljungdahlshuset till en samlingsplats för såväl små som stora företag med behov utav kontor i kombination med lager och produktion, men även för de som enbart söker moderna kontorslokaler. I huset finns även en restaurang med lunchservering.

Ett urval av hyresgäster i Ljungdahlshuset är:

Husfabriken i Nybro
Nybloms Papper
Royal Design
Sinia
Samhall
Nybro Kommun

Är du intresserad?

Skicka i så fall ett meddelande till oss, kontaktuppgifter hittar du här

Läs mer om något av våra andra projekt

Nya Udden

Nya Udden är ett stadsutvecklingsprojekt som sammanlagt omfattar cirka 1400 bostäder varav hälften ligger inom Bröderna Perssons fastigheter. Udden är ett fantastiskt område med stor potential där vi vill skapa en ny stadsdel med ett brett utbud av bostäder i olika storlekar och blandade upplåtelseformer i direkt närhet till vatten, grönska och inte minst centrala Kristianstad med alla tänkbara former av service.

Rivningsarbetena i området kommer att starta tidigast under hösten 2022.

Tel: 044-21 59 10
Måndag-Torsdag 10-12 & 13-15
Fredag 10-12
Kontoret tar endast emot bokade besök

Felanmälan: 0709-789 111

Mail: info@brpersson.com

Byggnads AB Bröderna Persson

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta